saarnianetti1.jpg

AJANKOHTAISTA UUTTA:

RAVINTOMAAILMA.FI -verkkopalvelu aloitti toimintansa 10.11.2014.

Ravintomaailman jäsenenä saat turvallista ja käytännönläheistä ohjeistusta yli kolmeenkymmeneen sairauteen ja elimistön häiriötilaan.

Saat myös tehokasta apua laihduttamiseen ja painonhallintaan. Neuvonnan apuna toimivat videot, ajankohtaiset blogikirjoitukset sekä kysytyt kysymykset ja vastaukset.

Ravintomaailma.fi -jäsenyys on erittäin edullinen: saat vuoden ajan selkeää ja luotettavaa ravitsemusneuvontaa, laihdutusohjausta ja terveellisiä reseptejä 59 euron tai 89 euron vuosihinnalla. Yksi käynti laillistetun ravitsemusterapeutin vastaanotolla lääkäriasemalla maksaa yli sata euroa.

VINKKI: Ravintomaailma.fi -palvelun jäsenyys on hyödyllinen ja mieluisa lahja hänelle, jota ravinto, terveys ja painonhallinta kiinnostaa, ja jolla jo on kaikkea... 

Ravintomaailma.fi -palvelu hyödyttää koko perhettä; samalla jäsenyydellä saat luotettavaa ohjeistusta keski-ikäisen kolesteroliongelmaan ja painonhallintaan sekä nuoren kasvisruokailuun tai liikuntaravitsemukseen.

Tutustu palveluun TÄSTÄ. 

shutterstock_110145431.jpg

AJANKOHTAISTA UUTTA: 

Tarvitsetko apua LAIHDUTUKSEEN tai painonhallintaan?

Haluatko tilata työpaikallesi tai harrastusporukalle mielenkiintoisen ja ajankohtaisen ravitsemusluennon aiheella "Ruoan terveysvaikutukset" tai "Irti makeanhimosta"?

Tutustu uusiin palvelumuotoihin kohdassa "Palvelut".