shutterstock_165529670.jpg

Tarvitsetko apua LAIHDUTTAMISEEN tai painonhallintaan?

Jos et halua tai pääse lääkäriaseman ravitsemusneuvontaan (jossa tarvitaan yleensä useita käyntejä), hyviä vaihtoehtoja turvalliseen laihduttamis- tai painonhallintatukeen ovat 

  • henkilökohtainen sähköpostitse tapahtuva neuvonta
  • 4 viikon tehokas ja turvallinen VS-dieettiohjeistus 
  • vuoden mittainen Ravintomaailma.fi -palvelu, jossa mahdollisuus myös henkilökohtaisiin kysymyksiin
  • vuoden mittainen erittäin laaja ja henkilökohtainen Oma Ravitsemusterapeutti -palvelu

VAIHTOEHDOT:

1.

Voit valita laihduttamisen tai painonhallinnan avuksia ja tueksi kehittelemäni ja Patentti- ja rekisterihallinnon hyväksymän tehokkaan ja turvallisen VS-dieettiohjeistuksen; VS-dieetistä voit lukea lisää Ravintomaailma.fi -verkkopalvelustani.

VS-dieetti tarkoittaa tasaiseen verensokeritasoon tähtäävää turvallista ja miellyttävää ruokailua. Opit koostamaan yksittäiset ateriat oikein ja verensokeria hyödyttävällä tavalla, jolloin et ole nälkäinen ja rasvaa palaa tasaista tahtia vyötäröltä. Lue lisää VS-dieetistä ja sen hyvistä kokemuksista Ravintomaailma.fi -esittelysivulta.

VS-dieettiohjeistuksen hinta on 39 euroa (sis. alvia 24%). Tilaus: info@ravintomaailma.fi tai pirjo.saarnia1@luukku.com

2.

Voin auttaa Sinua laihduttamaan, ja antamaan tukea, neuvoja ja kannustusta myös sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle sopivin tapa saada mahdollisimman pysyviä ja hyviä tuloksia turvallisesti ja miellyttävästi.

3.

LAIHDUTUSAPUA JA RAVITSEMUSNEUVONTAA koko vuodeksi

- Ravintomaailma.fi -verkkopalvelun laaja Plussajäsenyys: useita erilaisia valmiita ja terveellisiä ateriamalleja; muun muassa useiden viikkojen Teholaihdutusviikkoja sekä vähäkalorisia jatkoviikkoja.

Alkuviikkojen jälkeen jatketaan VS-diettiohjeistuksella. VS-dietti tulee sanoista (Verensokeri). Näiden ohjeiden mukaan oikea aterian kokoaminen tasaa verensokerin niin, että makeanhimo ja ylimääräiset syömähimot ovat mennyttä elämää. Tasainen verensokeritaso parantaa koko terveyttä, auttaa jaksamaan paremmin sekä tuo tuloksia painonhallinnassa.

- ohjeita tärkeimpien ja helppojen terveellisten ruokien ja herkkujen valmistamiseen

- videoita tärkeimmistä painonhallintaan vaikuttavista tekijöistä (kuten oikea aterian koostaminen tai järkeviä välipalavaihtoehtoja)

- mahdollisuus kysyä kolme kertaa vuoden aikana omaan ravitsemukseen / painonhallintaan liityen

HINTA: 89 euroa (sis. 24 % alvia) - Palvelu tilataan ja toimitetaan Ravintomaailma.fi -sivuston (eli Plussa jäsenyyden) kautta.  Tämän palvelun tuotosta osa ohjataan lasten ja nuorten hyväntekeväisyystyöhön. Lisätietoja Ravintomaailma.fi -esittelysivustolla. Pääset sinne tästä .

4.

Laajempi OMA RAVITSEMUSTERAPEUTTI -palvelu

- sisältää Ravintomaailma.fi -palvelun Plussajäsenyyden; tarkan sisällön löydät Ravintomaailma.fi -palvelun esittelysivuilta

- Plussajäsenyydessä on mahdollista kysyä kolme kertaa omaan ravitsemukseen liittyen.

- tämän lisäksi 3 henkilökohtaista puhelinneuvontaa (30 min/kerta); ajat sovitaan henkilökohtaisesti

- ensimmäisessä puhelinneuvottelussa kartoitetaan oma tilanne ja tarpeet; niiden mukaan laaditaan perusohjeistus, jossa huomioitu oma tilanne (esimerkiksi vatsa- ja suolisto-ongelmat, vuorotyö, liikunta, diabetes, keliakia...)

- tämä LAAJA palvelu tukenasi koko vuoden ajan (alussa henkilökohtaiset puhelinneuvonnat ja myöhemmin Ravintomaailma.fi -palvelun kysymismahdollisuudet sekä laaja kirjallinen ja selkeä ohjeistus)

Jos olet kiinnostunut tästä laajasta ja henkilökohtaisesta palvelusta, niin laita esitepyyntö Oma Ravitsemusterapeutti -palvelusta osoitteeseen pirjo.saarnia1@luukku.com tai tilaa esitepyyntö tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Laita viestiin oma s-postiosoitteesi, johon haluat esitteen lähetettävän.

HINTA: 299 euroa / vuosi (sis. osittain alvia 24%)

Myös tämän palvelun tuotosta osa ohjataan lasten ja nuorten hyväntekeväisyystyöhön.