shutterstock_165529670.jpg

Tarvitsetko apua LAIHDUTTAMISEEN tai painonhallintaan?

Takaan, että painosi laskee  laatimillani turvallisilla ja tehokkailla ohjeilla.

Samanaikaisesti vireystilasi ja vointisi paranee, ja otat askeleen kohti pysyvämpää painonhallintaa ja parempaa terveyttä.

Tiesitkö, että onnistunut painonpudotus ja -hallinta ei läheskään aina ole kiinni pelkästä tahdonvoimasta? Laihtumiseen ei myöskään tarvita pohjatonta liikuntarääkkiä sai salilla käyntiä. Kohtuullinen liikunta on aina hyödyllistä, mutta onnistunut painonpudotus ja -hallinta perustuu miellyttävään ja omassa arjessa toteutettavaan ruokavalioon sekä oikean tiedon omaksumiseen.

Miten verensokeritasoa hallitaan, jotta se estää makeanhimoa ja pitää pitkään kylläisenä? Kuinka suolisto vaikuttaa painonhallintaan? Kuinka paljon on sopivasti proteiinia ja mikä määrä muokkaa suoliston mikrobistoa haitalliseen suuntaan ja hankaloittaa painonhallintaa pitkällä tähtäyksellä? Miten ja mitkä rasvat auttavat painonhallinnassa ja terveyden parantamisessa? Mitkä ovat yleisimmät harhaluulot onnistuneesta painonhallinnasta, ja miten saadaan tehokkaita ja turvallisia tuloksia?

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että suoliston mikrobikannalla on suuri merkitys myös ruokahaluun, mielitekoihin sekä ruoan imeytymiseen ja hyväkskäyttöön. Terve mikrobisto auttaa pysymään normaalipainoisena, vääristynyt mikrobisto lihottaa.

Painonhallitsija tarvitsee tuekseen oikeaa tietoa, yksilöllisesti sopivan ja mieluisan laihdutusruokavalion, sekä tietämystä mm siitä, miten makeanhimo sammutetaan ja miten verensokeritaso pidetään tasaisena. Painonhallintaan liittyvä uusi tutkimustieto lisääntyy huimaa vauhtia; onnistuja tarvitsee oikeaa ja ajanmukaista tietoa!

Tällä hetkellä ohjaan ihmisiä lahtelaisilla lääkäriasemilla, mutta ohjeistuksiani on saatavissa myös verkkopalveluina. 

Tutustu lahtelaisen Tarjan huikeaan onnistumiseen. Samanlaisia pysyviä tuloksia ovat saaneet jo sadat ohjaamani suomalaiset. Tutustu laatimiini painonhallintapalveluihin Ravintomaailma.fi -palvelussa. 

  • Painonhallintapaketit (STARTTI, JATKO ja PRO) --> tutustu alla olevasta linkistä ja lue lahtelaisen Tarjan huikea onnistuminen (-16 kg 4 kk:ssa ja paino on pysynyt samassa jo vuoden ajan).

        * Painonhallintaryhmiä voidaan järjestää myös työpaikalla. Osa ryhmistä on Kela-korvattavia. Kysy                 lisätietoa ja tarjousta!

t